Nederlandse vertaling van de NGVA online LNG training beschikbaar

In samenwerking met APTH heeft het Bio-LNG Platform de afgelopen tijd gewerkt aan de Nederlandse versie van de online LNG-training van NGVA. Deze online LNG-training was al beschikbaar in het Engels, Duits en Frans, maar nu is ook de Nederlandse versie beschikbaar op het platform. De training is te vinden via www.ngva.eu/lngtraining/, en bestaat uit meerdere modules die de chauffeur stap voor stap meenemen door het tankproces, de eigenschappen van LNG en veiligheid.

Deze online training is geschikt om ervoor te zorgen dat LNG-chauffeurs goed geïnstrueerd zijn voor het tanken met een LNG-truck. De training draagt bij aan het verminderen van ongevallen, het verkorten van de tijd die het kost om te tanken, en aan het voorkomen van downtime door foutief handelen.

Volgens de PGS 33-1.1 is de werkgever verantwoordelijk voor het opleiden van de LNG-truckchauffeur. Registreren voor de training kan op de genoemde website. Het kan in bundels worden afgenomen, maar ook een enkele training. De training is op eigen tempo te volgen en heeft een geschatte duur van 1-1,5 uur. De chauffeur ontvangt een gepersonaliseerd certificaat na succesvolle afronding van de training. Let erop dat je aan het begin van de training de gewenste taal selecteert.

Voor meer informatie kijkt u op www.ngva.eu/lngtraining/.

 


In cooperation with APTH, the Bio-LNG Platform has recently worked on the Dutch version of NGVA’s online LNG training. The training was already available in English, German and French, but now the Dutch version of the training is also available on the platform. The training can be found at www.ngva.eu/lngtraining/, and consists of several modules which take the driver step-by-step through the refueling process, the features of LNG and safety.

This online training is suitable to ensure LNG drivers are properly instructed on how to refuel an LNG truck. The training helps reduce accidents, reduce refueling time, and prevents downtime caused by user errors.

According to PGS 33-1.1, the employer is responsible for educating the LNG truck driver. The registration for the training can be done on the aforementioned website and can be purchased in bundles as well as one-off. The training is self-paced and has an estimated duration of 1-1.5 hours. The driver will receive a personalized certificate upon successful completion of the training.

Please note, select your preferred language at the beginning of the training.

For more information, visit www.ngva.eu/lngtraining/.